MAAJUN TOLAK ANGIN

MAAJUN TOLAK ANGIN INI AMAT MUJARAB MERAWAT

SAKIT PINGGANG
SAKIT URAT
LENGUH2BADAN
SAKIT BAHAGIAN BELAKANG
TUMIT TAPAK KAKI
ANGIN DALAM BADAN
KEBAS,KESEMUTAN
GAOT DARAH TINGGI
KENCING MANIS
MELAWASKAN BUANG AIR BESAR/KECIL
MENGHADAMKAN MAKANAN
BAIK UNTUK ORG PEREMPUAN UNTUK KEINTIMAN SUAMI ISTERI
*sesuai untuk umur 16 thn dan keatas samada lelaki atau wanita,muda,dan tua
*sesuai orang yang bkerja kuat dan ringan.
*membantu membaiki sistem aliran darah dlm badan agar berjalan dgn lancar.
*meningkatkan fungsi organ,dan memelihara kesihatan tubuh badan agar lebih sihat dan segar bertenaga.

Selain daripadu itu ia amat mujarab untuk RESDUNG..
Anda ada resdung? bersin setiap bangun dari tidur?gatal di seluruh muka, banyak kahak dan sakit kepala rasa nak demam.
hampir setiap hari? jangan risau lagi cubalah Maajun Tolak angin,ia dapat mengatasinya, ramai costomer akak dah mencuba dan kesannya amat memuaskan hati.testimoni demi testimoni dari jiran2 kawan2 dan pelangan akak yang telah memakannye berpuas hati.
hari ke 6,bersin akan berhenti,bukan sahaja resdung berkurangan tapi,penyakit lain pun dapat di atasi.

TERBUKTI RAMAI YANG BERPUAS HATI DEGAN KHASIAT MAAJUN TOLAK ANGIN INI.
TERUTAMANYA DARI PELANGGAN YANG SUDAH MENCUBANYA ANDA BILA LAGI! JANGAN BIARKAN PENYAKIT MENYELUBUNGI DIRI ANDA.
Hubunggi Maizan 0148449808
Permintaan harga pekaj boleh dirunding.

TESTIMONI:
Amirul,19 thn (0139413759)
saya mengalami masalah resdung yg teruk, setiap kali bersin rasa nak tercabut nyawa dan rasa sesak nafas
sebab saya ada penyakit lelah,tp apa bila saya memakan majun ini, resdung saya berkurangan,
saya dah tidak bersin lgi walau pun saya makan makanan laut, lelah saya pun dah ok.
saya sarankan sape2 yg ada resdung tu,cubalah,InsyaAllah memang berkesan.

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

mcm mn nk ode?msg sy asap.0194246730 sha

Art'tien berkata...

Yealahh...kat mana nak dapatkan yeaa...sy kat JB..

Tanpa Nama berkata...

dekat kuantan saya nak dapatkan kat areal mane?

Tanpa Nama berkata...

Mcm mane nk order??msg sy detail...

zan berkata...

Hubunggi saya ditalian 0148449808(sms pun boleh).

outbound malang berkata...


kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Kebaikan hati lebih penting dari kebijaksanaan, dan menyadari hal ini adalah awal dari kebijaksanaan tersebut.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

mama berkata...

assalam zan..zan buat sendiri ke majun ni?..

Batu Adventure berkata...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Aku Dan Komputer berkata...

Assalamualaikum, saya dtg singgah dan follow blog ni :D smile always !!